Szolgáltatások

Általános betegellátás

Sok paciensünket évek óta ismerjük, ami lehetővé teszi, hogy a kórelőzményi adatok, korábban lezajló betegségek ismeretében kezeljük őket.

Bőrgyógyászat

A bőr megbetegedései nagyon gyakoriak kedvenceinkben. A szakvizsgálat célja a korrekt diagnózis felállítása és a megfelelő terápia alkalmazása.

Műtétek

A leggyakoribb ivartalanítási műtétek mellett egyéb lágyszöveti, hasi beavatkozásokat végzünk.

Védőoltások

Óvja meg kedvencét a fertőző betegségektől a korszerű vakcinák használatával!

Microchip, útlevél

Magyarországon minden 4 hónapot betöltött kutya microchipes megjelölése kötelező. Rendelőnkben hetente több elveszett kutya jut vissza gazdájához a chip segítségével!

Rágcsáló fogászat

A rágcsálók lagomorph állatok, ami azt jelenti, hogy fogazatuk folyamatosan nő. A megfelelő koptatást nagy mennyiségű széna etetésével tudjuk biztosítani.

Műszeres vizsgálatok

Rendelőnkben lehetőség van röntgen és ultrahang vizsgálat elvégzésére, ezek a kiegészítő vizsgálatok gyakran szükségesek a pontos diagnózis felállításához.

Ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogkövesség elsősorban kistestű kutyák népbetegsége. Rendszeres fogkőeltávolítással megelőzhetők a fogágybetegségek és a fogak elvesztése.

Laboratóriumi vizsgálatok

Az állatorvosi diagnosztika ma már elképzelhetetlen laboratóriumi vizsgálatok nélkül. A mintákat állatorvosi laboratóriumokba küldjük tovább. Egyes vizsgálatok helyben is elvégezhetők.